در این مطلب شما را با نحوه ایجاد Extension در SMG-IPPBX-200 را آموزش خواهیم داد، سعی کنید تمامی مراحل نحوه ایجاد Extension در التکس SMG-IPPBX-200 را گام به گام پیش ببرید تا نحوه تنظیمات دستگاه التکس SMG-IPPBX-200 و ایجاد Extension را کامل آموزش ببینید.
برای راهیابی و مسیریابی در روترها از پروتکل های مسیریابی استفاده میشود. این پروتکل ها با استفاده از الگوریتم های مختلف، مسیریابی بسته ها را در شبکه های مختلفی انجام میدهند. به طور کلی پروتکل های مسیریابی به دو دسته Distance Vector و Link State تقسیم می شوند.
به روزرسانی Firmware سوئیچ های التکس مانند سایر برندهای دیگر هر چند وقت یکبار بایستی انجام شود. دلایل مختلفی وجود دارد که نیاز است سوئیچ ها و روترهای التکس را به روز رسانی کنید که عبارتند از:
جیپان (Gigabit Passive Optical Network) یکی از نسخه های محبوب شبکه های نوری پسیو یا PON محسوب می شود که در حقیقت، پرکاربردترین روش برای فراهم کردن بستر ارتباطی بین سرویس دهنده با سرویس گیرنده آن می باشد. ارائه سرويس های مختلف نظير اینترانت با پهنای باند بالا، IPTV ،Voice ،CCTV و غیره، مستلزم يک بستر ارتباطی با تکنولوژی مناسب می باشد که GPON به خوبی توانسته کلیه این نیازها را برآورده سازد. فراهم آوردن سرويس های مختلف تحت پروتکل IP در يک بستر ارتباطی یکی از مزایای استفاده از GPON به عنوان شبکه پسیو نوری می باشد.
چگونه می توانید در سوئیچ های التکس DHCP Server را راه اندازی کنید؟ برای پاسخ به این سوال در ابتدا باید بدانید که DHCP چیست و چه وظایفی دارد. در واقع DHCP یک پروتکل Server/Client است که به صورت اتوماتیک به Client ها، IP و اطلاعاتی نظیر Subnet، Default Gateway و DNS را ارائه می دهد. در واقع پروتکل DHCP به Client اجازه می دهد تا تنظیمات مربوط به TCP/IP را از روی DHCP دریافت کند. برای پیاده سازی DHCP Server در شبکه راهکارهای متنوعی وجود دارد. معمولا در اکثر شبکه ها از سرورهای ویندوزی و لینوکسی برای ارائه IP به کلاینت ها استفاده می شود. حتی در برخی از شبکه های کوچک تر می توان از همان مودم DSL موجود در شبکه اینترنت استفاده نمود. سوئیچ های لایه 3 التکس نیز این سرویس را پشتیبانی می کنند و جالب است بدانید که علاوه بر سوئیچ های لایه 3، برخی از سوئیچ های لایه 2 التکس نیز برخلاف سوئیچ های برندهای مختلف مانند سیسکو از این سرویس پشتیبانی می کنند و می توانید از سوئیچ لایه 2 نیز برای راه اندازی DHCP Server استفاده نمایید. البته به خاطر داشته باشید که حتما از آخرین ورژن فریمور استفاده کنید.
همانطور که در مقاله قبل (قسمت اول) گفته شد، در شبکه GPON تمامی تجهیزات بین اپراتور و مشترک نهایی به صورت پسیو می باشند. در این مقاله قصد داریم تا به نحوه راه اندازی سرویس اینترنت بر بستر GPON به صورت Bridge بپردازیم.
امروز شما را با تنظیمات OLT و ONT جهت اتصال سرویس اینترنت آشنا خواهیم کرد، تکنولوژی Gigabit Passive Optical Network که به اختصار جیپان (GPON) نام دارد، یکی از تکنولوژی های حوزه PON می باشد. در حقیقت شبکه PON یا Passive Optical Network، یک شبکه فیبر نوری بین اپراتور و مشترک نهایی است که در آن، بین سرویس گیرنده و سرویس دهنده تجهیز اکتیوی وجود ندارد و ارائه سرویس از طریق تجهیزات پسیو به کاربر نهایی صورت می پذیرد. در این مقاله قصد داریم تا به نحوه راه اندازی سرویس اینترنت بر بستر GPON بپردازیم.